YLIOPISTOVALMENNUS OY

TOIMITUSEHDOT

Yliopistovalmennus Oy:n peruutusehdot

Jos jostain syystä koet, ettet haluakaan osallistua valmennuskursseillemme, voit halutessasi peruuttaa kurssi-ilmoittautumisesi maksutta kuukausi ennen kurssin alkua. Sen jälkeen pidätämme varausmaksun (10% kurssin hinnasta). Jos peruutat kurssi-ilmoittautumisesi myöhemmin kuin 14 päivää ennen kurssin alkamista, pidätämme koko kurssin hinnan.

Mikäli et ole tyytyväinen sinulle toimitettuun materiaalipakettiin, sillä on 14 päivän palautusoikeus. Asiakas maksaa materiaalipaketin palauttamisesta koituvat kulut.

Yliopistovalmennus Oy pidättää oikeuden valmennuskurssin perumiseen, mikäli kurssin järjestäminen estyy kurssin osallistujamäärän vähyyden, valmentajan pakottavan esteen (sairaus, vamma) taikka muun vastaavan syyn vuoksi.

Yliopistovalmennus Oy ilmoittaa asiakkailleen henkilökohtaisesti kurssin peruuntumisesta sekä palauttaa asiakkailleen varaus-/kurssimaksun täysimääräisesti ja välittömästi kurssin peruuntumista koskevan ilmoituksen jälkeen.

Materiaali valmistellaan kaksi viikoa sen julkaisun jälkeen ja pyritään toimittamaan asiakkaille mahdollisimman pian, yleensä kuitenkin noin 3 viikkoa sen ilmestymisen jälkeen ja kurssi järjestetään huhti-toukokuussa.

Kurssin pituus on 28-44h oppiaineesta riippuen.

yovikuva