Sosiaalityö

Sisältö

Yliopistovalmennus järjestää etävalmennuskurssin sosiaalityön pääsykokeeseen, jolla voi hakea samanaikaisesti Turun, Helsingin, Itä-Suomen, Jyväskylän, Lapin ja Tampereen yliopistoihin. Hakukohde sopii sinulle, joka olet kiinnostunut yhteiskunnallisesta oikeudenmukaisuudesta, ihmisoikeuksista, ihmisten ja väestöryhmien erilaisista elämäntilanteista ja niihin johtaneista prosesseista.

Sosiaalityön oppiaineessa tarkastellaan ihmisten selviytymistä jokapäiväisessä elämässä, hyvinvoinnin ehtoja sekä eriarvoistumiskehitystä. Opetuksessa korostuu tutkimusmenetelmällinen osaaminen, tieteellisen tiedon käyttö ja sen soveltaminen. Opetuksen painopistealueita ovat monialaisen osaamisen opetus, lasten ja perheiden parissa tehtävä sosiaalityö sekä monikulttuurisuuden kysymykset. 

Sosiaalityö pääaineena antaa lain mukaisen sosiaalityöntekijän pätevyyden. Pääaineesta työllistytään hyvin terveydenhuollon eri sektoreille sekä erilaisiin projekti- ja kehittämishankkeisiin. Oppiaine antaa valmiudet toimia sosiaalihuollon asiantuntija- sekä johtotehtävissä.

Valintakoe

Sosiaalityön valintakoemateriaalit julkaistaan perjantaina 30.4.2021 Tampereen yliopiston verkkosivuilla osoitteessa https://www.tuni.fi/fi/tule-opiskelemaan/sosiaalityon-yhteisvalinta. Valintakoe järjestetään tiistaina 1.6.2021 samanaikaisesti jokaisessa yhteisvalintaan osallistuvassa yliopistossa, ja hakija voi osallistua valintakokeeseen ilmoittamallaan paikkakunnalla.

Hakukohteen kurssi alkaa toukokuun alussa.

Mitä tarjoamme?

Sosiaalityön valmennuskurssit keväältä 2021.

Materiaalipaketti

  • Valintakoemateriaalista koottu tiivis itseopiskelumateriaali, joka sisältää harjoitustehtäviä ja niiden mallivastaukset sekä vinkkejä hyvän vastauksen rakentamiseen.

Voit ostaa materiaalipaketin valmennuskurssin ohelle taataksesi parhaan mahdollisen oppimistuloksen tai ostaa sen tukemaan itsenäistä opiskeluasi. 

Materiaalipaketti lähetetään tilanneille noin viikon päästä valintakoemateriaalien julkaisemisesta.

Etäkurssi

  • Viiden viikon aikataulutettu valmennuskurssi kokonaan Moodle-alustalla
  • Harjoitustehtäviä, joista saat valmentajaltasi palautetta
  • Valmentajan tuen oppimiseesi
  • Mahdollisuuden opiskella ohjatusti, mutta joustavasti omaan tahtiisi

Ohjattu itseopiskelukurssi

Materiaalipaketti