Toimitusehdot

Yliopistovalmennus Oy:n peruutusehdot

Jos jostain syystä koet, ettet haluakaan osallistua valmennuskursseillemme, voit halutessasi peruuttaa kurssi-ilmoittautumisesi maksutta kuukausi ennen kurssin alkua. Sen jälkeen pidätämme varausmaksun (10% kurssin hinnasta). Jos peruutat kurssi-ilmoittautumisesi myöhemmin kuin 14 päivää ennen kurssin alkamista, pidätämme koko kurssin hinnan.

Yliopistovalmennus Oy pidättää oikeuden valmennuskurssin perumiseen, mikäli kurssin järjestäminen estyy kurssin osallistujamäärän vähyyden, valmentajan pakottavan esteen (sairaus, vamma) taikka muun vastaavan syyn vuoksi.

Pidätämme oikeuden siirtää kurssit Zoom-videopuhelupalveluun mikäli koronatilanteeseen liittyvät rajoitukset sen vaativat. Tarkkailemme koronatilannetta Varsinais-Suomessa ja noudatamme Varsinais-Suomen Sairaanhoitopiirin ja THL:n ohjeistuksia.

Yliopistovalmennus Oy ilmoittaa asiakkailleen henkilökohtaisesti kurssin peruuntumisesta sekä palauttaa asiakkailleen varaus-/kurssimaksun täysimääräisesti ja välittömästi kurssin peruuntumista koskevan ilmoituksen jälkeen.

Materiaalipaketti koostetaan mahdollisimman pian valintakoemateriaalien julkaisemisen jälkeen ja se toimitetaan asiakkaille noin viikon kuluttua julkaisemisesta. Materiaalipakettia ei ole mahdollista palauttaa enää sen jälkeen, kun se on Yliopistovalmennuksen toimesta lähetetty asiakkaalle. Ennen materiaalipaketin lähettämistä ovat sen palautus- ja peruutusehdot samat kuin muilla tuotteilla.

Kurssin pituus on 28-44h oppiaineesta riippuen.

Pidätämme oikeuden muutoksiin.